Boeken

In de afgelopen jaren heb ik veel boeken geproduceerd. Van reisgidsen tot studieboeken en van literaire boeken tot informatieve gidsen. Mijn boekenkast puilt al uit, laten we het hier daarom bij één vermelding houden…

Nobiles GidsenNobiles Media bood informatie aan studenten en starters op de arbeidsmarkt. Het bedrijf, dat helaas inmiddels niet meer bestaat, bracht jaarlijks drie gidsen uit.

De drie Nobiles Gidsen hadden ieder hun eigen doelgroep: starters op de juridische markt, starters die zich oriënteren op de arbeidsmarkt & traineeships en studenten die een master zoeken*. Binnen mijn functie was ik van begin tot eind verantwoordelijk voor opmaak & restyling, klantbeheer en drukwerkbegeleiding van de Nobiles Gidsen met informatie en bedrijfs- of opleidingspresentaties voor de doelgroep. Ik produceerde tevens de interactieve versie in een online softwaretool van de Carrièregids en Juristengids, geschikt voor desktop, tablet en mobiel.

*Nobiles Juristengids (laatste editie in 2013), Nobiles Carrièregids en Nobiles Mastergids (beide uitgegeven tot 2012).

Andere boeken
Bij Studio Imago was ik vijf jaar lang verantwoordelijk voor de opmaak van diverse boeken, waaronder veel educatieve boeken (onder andere voor EPN en Malmberg), de Wat & Hoe-reisgidsen Nederland (Kosmos) en het Guinness Book of Records. Ook deed ik de opmaak van Sla met suiker en het Proefschrift van Wineke Smid.