Folders – Kazachstan SpecialistKazachstan Specialist Ardjan Langedijk stond in januari 2017 op de Vakantiebeurs in Amsterdam en Breda. Hij vroeg mij om die reden drie folders en een kaart te ontwerpen.

Ardjan biedt individuele reizen aan in Kazachstan, Wit-Rusland en Oezbekistan (zijn nieuwste bestemming). Landen waar je misschien niet snel aan denkt. Voor iedere folder gebruikte ik het beeldmerk uit het logo als accentvorm op het omslag en binnenwerk. De gekozen, soms verrassende, foto’s geven een indruk van wat je kunt verwachten als je het land bezoekt.

De tekst is kort maar krachtig en verwijst duidelijk naar de website waar meer informatie te vinden is over de bestemmingen en diverse reizen. Kleurgebruik en lettertype zijn afgestemd op zowel de website als de drie logo’s. De kaart is bedoeld om makkelijk mee te pakken en hierop staan dan ook de highlights en websites van de drie bestemmingen.

Voor meer informatie verwijs ik jullie graag naar de websites: Kazachstan Reizen, Wit-Rusland Reizen en Oezbekistan Reizen.