Referenties


Een paar mooie woorden over mij.


Marleen heeft vanuit haar functie als interaction designer bij MagStream korte tijd bij Booking.com gewerkt aan het interne interactieve magazine. Daarbij heeft ze laten zien dat ze snel is, maar toch accuraat, dat ze in no-time is ingewerkt en ingeburgerd, dat ze verbanden snapt en niet schrikt van complexe content of een dynamische werkomgeving. Ze weet data naar beeld te vertalen en luistert daarbij goed naar wat gewenst en minder gewenst is binnen de bestaande huisstijl. Ze gaat door tot het product af is, is daarbij realistisch wat haalbaar en niet haalbaar is en houdt de communicatieve doelen in het vizier.

Anne Eijsten
Senior Designer, Booking.com

Marleen is uiterst kundig en nauwgezet in haar werk. Ze komt haar afspraken altijd na en mist nooit een deadline. Dat is wat je wilt van iemand met wie je samenwerkt. Ook voor een adhoc of last minute klus draait ze haar hand niet om. Daarnaast heeft ze ook creatieve vaardigheden en inzicht. Dat maakt Marleen in haar werk heel allround en fijn om mee te werken.

Sander den Heijer
(voormalig) Manager Marketing & Content, Nobiles Media

Vanaf het moment dat Marleen bij ons in het team kwam, werkt ze heel gestructureerd en precies aan de dingen die ze vormgeeft. Marleen neemt als vormgever verantwoordelijkheid voor het hele product in plaats van alleen haar eigen taken. Als collega is ze heel loyaal, betrokken en flexibel. Daarbij blijf ik me erover verbazen hoe Marleen de verschillende facetten van haar leven, zoals studie, vrijwilligerswerk, sporten en werk haast moeiteloos combineert.

Hilde Tholen
(voormalig) Manager Content, Nobiles Media